18 augusti, 2020

Boendeapp även för båtklubbar

Boendeappen Boappa lanserar en ny version av sin tjänst, gratis och anpassad för båtklubbar.

Boappa, som används av över 2 000 bostadsrättsföreningar och samfälligheter, underlättar kommunikationen i föreningar och gör vardagen enklare och tryggare. Att öppna tjänsten för båtklubbar är något som funnits med i tankarna en längre tid.

– Båtklubbar har ofta ett konstant flöde av information, alltifrån viktiga datum för sjösättning och bokning av utrustning till inbjudningar för kräftskivor och medlemskvällar, men även uppdateringar om låsbyten, medlemsavgifter och förhållningsregler. Fram till idag verkar klubbarna inte haft något fungerande system för kommunicera ut detta utan det har varit en salig blandning av Facebookgrupper, anslagstavlor, maillistor och annat, säger grundaren Mats He.

Appen finns för Android och iOS, men även som webbversion. Endast behöriga medlemmar få tillgång till klubbens sida. Inbjudan in till evenemang och viktiga sammankomster görs via en gemensam kalender. Information och meddelanden som publiceras i flödet kan anpassas så att det syns för samtliga eller för ett fåtal.

I bokningssystemet kan klubbens alla faciliteter, fordon och verktyg registreras så att medlemmar kan bland annat boka föreningslokal, trailer eller tid för sjösättning.

www.boappa.com