Fjärranslutning till båten

Garmin OnDeck System är en helt integrerad fjärranslutningslösning som dygnet runt ger båtägare tillgång till viktig information gällande båten.

När den är hopparad med appen ActiveCaptain kan OnDeck se till att du är uppkopplad mot din båt genom att visa båtens batteristatus, länspumpsaktivitet, dörrsensor, GPS-position och ännu mer. Man kan även få aviseringar om förändringar som sker med båten, även om båten förflyttar sig in i eller lämnar ett anpassat geofence-område. Förutom GTB 10 OnDeck Hub ingår en dörrsensor, en temperatursensor, en landström-sensor och en reläomkopplare i systemet

OnDeck ger dig tillgång till båtdata dygnet runt via en 3G/4G-anslutning som ständigt är påslagen (prenumeration krävs). Var du än befinner dig virtuellt kan du se information från trådbundna sensorer, inklusive batteristatus, NMEA 2000-data, länspumpsaktivitet eller saltvattenpump, landström, temperatur och dörrsensorer som kan meddela dig om någon tar sig in i båten. Larm och aviseringar för dessa system kan anpassas personligt så att de passar just dina behov.

Systemet OnDeck är kompatibelt med GPSMAP 8400, GPSMAP 7400, GPSMAP 1022/1222 och GPSMAP 722/922/1222 Plus-serien. Pris 10 599 kronor plus abonnemang.

Bildtext: Garmin OnDeck ger båtägare tillgång till båtdata dygnet runt via en 3G/4G-anslutning som ständigt är påslagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*