4 december, 2020

Kraftfulla ekolod för fiskare

Elite Fishing System är det senaste i Lowrances sortiment av ekolod i mellansegmentet. Det kombinerar ett komplett sortiment med ekolodsverktyg med en display som är enkel att använda och installera.

Pressmeddelande:

Elite FS har alla verktyg du behöver för att hitta och fånga mer fisk – allt från ActiveTarget Live-ekolod till det extremt högupplösta Active Imaging med Lowrance CHIRP-ekolod, SideScan och DownScan Imaging och stöd för populära C-MAP Genesis och Genesis Live.

Hitta fisk i realtid med nya ActiveTarget Live-ekolodet

Se hur fiskarna rör sig på den högupplösta displayen och följ dem när de simmar in i och runt strukturer med hjälp av Active Target Live-ekolodet. Med den här innovativa lösningen kan användare se hur fisken förhåller sig till strukturer och hur de reagerar på betet i realtid. Med den här vyn vet sportfiskare om den aktuella tekniken fungerar, eller om det är dags att göra en justering – information som traditionella ekolod eller strukturbilder helt enkelt inte ger.

Många olika sjökort att välja mellan

Du kan uppgradera medföljande Worldwide Basemap till en mängd olika C-MAP-sjökort och ägna mer tid åt att försöka fånga fisk och mindre tid åt att försöka hitta heta områden. Om du vill få tillgång till realtidskartering är det bara att starta Genesis Live. De är även kompatibelt med Navionics och andra sjökortsleverantörer.

Hitta mer fisk med Active Imaging

Med Active Imaging 3-i-1-ekolodet med CHIRP, SideScan och DownScan Imaging med FishReveal kan du se strukturer och gömslen i högre detaljrikedom och på längre avstånd än med någon annan teknik för strukturåtergivning. Få ut det bästa av CHIRP-ekolodet och DownScan Imaging på en och samma display med FishReveal – en egenutvecklad Lowrance-teknik som gör det lätt att urskilja fisk från strukturer och vegetation genom detaljrika DownScan-bilder.

Bygg ett komplett Elite Fishing System

Full nätverkskapacitet med inbyggd trådlös anslutning, NMEA 2000 och Ethernet-anslutning gör att du kan skapa ett komplett system. Lägg till Halo Dome Radar, Outboard Pilot och dela ekolod, sjökort, waypoints och andra användardata mellan flera displayer via Ethernet.

– Vi är mycket glada över att kunna lägga till ett så kraftfullt men ändå prisvärt ekolod/plotter till vårt prisbelönta sortiment, säger Knut Frostad, CEO Navico Group.

– Sportfiskare kommer att älska att vi har packat ihop våra mest avancerade ekolodstekniker på en lättanvänd och lättinstallerad enhet.

Den nya Elite FS-serien är tillgänglig från auktoriserade återförsäljare med skärmstorlekar på 7 och 9 tum i flera olika modellalternativ med och utan Active Imaging samt Active Target Live-ekolodsgivarlösningar.

Delnummer               Beskrivelse               SEK

000-15702-001         Elite FS 7 NO XD ROW            10 590,00

000-15706-001         Elite FS 9 NO XD ROW            12 690,00

000-15789-001         Elite FS 7 AI 3-IN-1 ROW         13 790,00

000-15693-001         Elite FS 9 AI 3-IN-1 ROW         15 390,00

000-15697-001         Elite FS 7 HDI ROW 11 190,00

*Alla priser är inklusive moms.

Info: www.lowrance.com