Anmälan till Stora Båtklubbsdagen är öppen!

14 mars arrangeras Stora Båtklubbsdagen 2021. Stora Båtklubbsdagen är årets stora inspirations- och kompetensutvecklingsdag för alla båtklubbsfunktionärer. Dagen kommer att bestå av många olika intressanta föreläsningar som ger både kunskaper och inspiration till båtklubbens arbete.

I år genomförs den självklart digitalt, vilket gör att alla båtklubbsfunktionärer i hela landet som har tillgång till en smartphone, surfplatta eller dator kan delta. Under en eftermiddag kan du följa flera olika parallella föredrag inom olika viktiga båtklubbsämnen. Du som deltagare väljer själv vilka du vill gå på. Vi erbjuder också utbildningar i mötesplattformen Zoom inför Stora Båtklubbdagen, leta i kalendariet på batunionen.se.

Läs mer och anmäl dig till Stora Båtklubbsdagen här!

Ur programmet

 • En viktig medlemsförmån – Båtklubbsförsäkringen
 • När Domstens båtklubb valde BAS
 • Nya Rorsmansmärket – En båtklubbsaktivitet för alla!
 • Digitala årsmöten, tips och råd.
 • Våga starta läger
 • Öka säkerheten i våra hamnar
 • Premiär för Svenska Båtunionens nya Allemansrättsfilmer.
 • Finns det TBT i båtklubben?
 • Olyckor på sjön – Sanningar och myter
 • Uteslutning av medlem
 • Engagerad båtklubb? – Så lyckas vi
 • Årets Båtklubb 2020

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*