19 maj, 2021

Erbjudande till Båtlivs läsare: Uppdaterad Hamnguiden Online

Båtliv fortsätter samarbetet med Hamnguiden. I år är denna förbättrad rent tekniskt och även utökad. Hamnguiden Online ger dig tillgång till 5000 hamnar i Nordeuropa och i Medelhavet.

Den 1 april publicerades en ny och förbättrad version av appen. Den nya appen har följande förbättringar:

  • Ny responsiv layout som anpassar sig till höjd- och breddformat.
  • Layout såväl anpassad för att visas på surfplattor som på telefoner.
  • Foton och kartor kan visas i högupplöst version utan att lämna appen.
  • Fler drönarfilmer av hamnar i Stockholms skärgård.

Alla Båtlivs läsare får gratis tillgång till hamnguiden på nätet via koden nedan. Läsare som utnyttjade erbjudandet 2018, 2019 och 2020 kan inte använda årets kupongkod.

Gör så här:

  1. Gå in på Hamnguiden Onlines hemsida harbourguide.com
  2. Klicka på fliken ”Abonnemang” och fyll i de efterfrågade fälten för att registrera dig och skapa ett Harbourguide ID.
  3. På sidan 2 skriver du in kreditkortsinformation och väljer års- eller månadsabonnemang. Valet spelar ingen roll eftersom rabattkoden nedan gör att kortet inte belastas.
  4. Rabattkoden som du ska använda: HGP2021BATLIV.
  5. Ladda ned mobilappen Hamnguiden gratis från App Store eller Google Play.
  6. Logga in dig i appen med ditt Harbourguide ID. Du har nu tillgång till hela Hamnguideserien via appen (mobil och läsplatta) och genom att surfa på dator (PC/Mac).

Ett år efter registreringen kommer du att få ett e-mail från Hamnguiden Online med ett erbjudande om att bli abonnent tills vidare på Hamnguiden Online. Det kommer i så fall att kosta dig 498 kr per år eller 79 kr per månad. Du är på inget sätt förpliktigad att anta erbjudandet.

www.harbourguide.com