19 maj, 2021

Onean lovar dig en fantastisk sommar!

Dela artikeln till vänner på sociala medier ovan.

Onean är en av de största aktörerna på marknaden inom motordriven surfing. Onean har byggt mer volym i sin modellserie och brädorna är därmed flytande i stilla läge. Onean blir på så vis mer trygga vilket ger lätta och yngre åkare en perfekt start. Men de är ändå så kraftfulla att åkare upp emot 85 -90 kg kommer upp i planing och kan njuta av härliga svängar. Du kan provköra Onean hos Electrosurf AB i Alvik Bromma.

Ja, kontakta mig om provkörning!

Vilken Onean ska du välja?

Onean Twin är ”lagom” snabb vilket ger trygghet.

Onean Twin är en bräda som hela familjen har kul på. Brädan har en skrovform som gör den planande i lägre hastigheter. Den yngre och lätta åkaren får lagom prestanda för att lära sig surfa likväl som att en relativt tung åkare får roligt på brädan. Den har en skön ”longboard-känsla” när den surfas. Onean Twin har dubbla motorer, men bara ett batteri. Laddtiden är ca 2,5 timmar. Brädan är modulärt uppbyggt så om någon rörlig del behöver bytas eller service så är den enkel att ersätta. Om du vill starta uthyrning – Onean Twin är rätt val.

Maxhastigheten är ca 35 km/h. Vikt inkl batterier ca 31 kg. En laddning ger ca 30 minuter effektiv åkning.

Pris: 89 900 kr

Onean CarverX för tyngre och mer avancerade åkare

Onean Carver X är en större bräda som passar större och tyngre åkare från 85 kg upp emot 120 kg. Brädan har dubbla motorer och dubbla batterier samt en skrovform som gör den planande i lägre hastigheter. Onean CarverX har som Twin en härlig ”longboard-känsla”. Laddtiden är ca 2,5 timmar.

Maxhastigheten är ca 45 km/h. Vikt inkl batterier ca 38 kg. En laddning ger ca 45 minuter effektiv åkning.

Pris: 134 900 kr

Alla brädor kommer kompletta med batteri, handkontroll, laddare, fenor, footstraps, verktyg och boardbag. Speciellt för Båtlivs läsare erbjuder vi fram till och med 15/6 en funktionell surftröja i coola färger.

Jaaa, jag vill se mer och kanske köpa!

Tänk på att lägga din beställning snarast för att ha chans till leverans till sommaren. Du köper den online eller i vår butik i Alvik. Du kan med Wasa Kredit dela upp ditt köp om du vill!

Här kan du även se vår film om Onean och söka vidare på coola filmer:

Få våra fartfyllda nyhetsbrev

Kontakt:
Undrar du över något kring att surfa med motor? www.electrosurf.se
Skicka ett mail till oss på: info@electrosurf.se eller ring 0733-315 000

Lär dig mer om Onean här!

Gilla oss på Facebook och Instagram #electrosurf

 

 

 

 

 

DETTA ÄR EN ANNONS FRÅN ELECTROSURF