18 januari, 2022

Båtmässan Allt för sjön 2022 i Stockholm ställs in

Stockholms internationella båtmässa – Allt för sjön 2022 – som var planerad att genomföras 12–20 mars ställs in. Anledningen till beslutet är de nya restriktionerna till följd av den ökade smittspridningen av covid-19.

Mässan skriver så här i sitt pressmeddelande:

”Just nu befinner vi oss i den mest kraftfulla smittspridningsfasen i Covid-19-pandemins historia. Uppdaterade begränsningar och myndighetsdirektiv är nyligen kommunicerade och osäkerheten över den närmaste framtiden är stor. Parallellt med detta vet vi att det är nu alla slutliga förberedelser inför deltagandet på Allt för sjön 2022 måste ske och mässans produktionsstart ligger runt hörnet.

Nuvarande restriktioner, samt med krav på minst 10 kvm per person, och den dramatiska smittspridningen i kombination med myndigheternas uttalade osäkerhet kring den närmaste framtiden, i första hand de närmaste fyra veckorna, innebär att osäkerheten kring ett framgångsrikt genomförande av Allt för sjön 2022 är för stor.”

– Vi har idag tagit det tråkiga beslutet att ställa in Allt för sjön. Ett oerhört trist besked till alla som älskar båtlivet, men med de begränsningar som större event har idag kan vi inte skapa den mässa utställare och besökare vill ha. Vi hade verkligen sett fram emot att välkomna alla till årets efterlängtade båtmässa. Det är också vår förhoppning att 2022 blir året då branschen får igång sina leveranser, så att vi med full gemensam kraft skapar en attraktiv och fullmatad Allt för sjön 2023, säger Hanse Thorslund, projektledare Allt för sjön.

Nästa Allt för sjön på Stockholmsmässan planeras till mars 2023.

Info: https://www.alltforsjon.se/