15 februari, 2022

Full kontroll på båten med digital switching

Allt-i-ett digital switching-lösning från Garmin EmpirBus minskar behovet av traditionella brytare och säkringar och gör det enklare att hantera funktioner ombord på din båt.

Pressmeddelande:

Garmin Boat Switch är en digital switching-lösning som sömlöst integreras med Garmin ECHOMAP och GPSMAP för enklare styrning och kontroll av funktioner ombord. Garmin Boat Switch har tagits fram av EmpirBus och ersätter behovet av traditionella system av traditionella brytare och säkringar – och erbjuder båtägare ett sätt att digitalt hantera ett flertal elektroniska funktioner för upp till 20 kretsar via Garmin sjökortsplotters.

Erbjuder styrning av upp till 20 kretsar och sju signalingångar så att du kan dimma, släcka eller tända belysning, använda signalhornet och styra vattenpumpar med en inbyggd timer. Det är också möjligt att övervaka batterispänning, länspumpens funktion och ännu mer.

Få viktig information om bränsle, färskvatten, gråvatten, svartvatten och betestank med en inbyggd detektering och kalibrering av tankmätare som kan anpassas till tankens storlek. Garmin Boat Switch har inbyggda mätare för upp till fyra tankar, så att du vet om tankarna behöver fyllas på eller tömmas.

Det krävs inga specialverktyg för att installera Garmin Boat Switch och systemet konfigureras under installationen, vilket innebär att du kan spendera mindre tid på installation och mer tid ute på vattnet. Tack vare anslutningskablar på 45 cm och färgkodade kanalkablar behövs inte några ytterligare komponenter. Då installationen är klar adderas en sida för digital switching med ett användarvänligt gränssnitt automatiskt till din sjökortsplotter. Dessutom är varje kanalkabel färgkodad och märkt med kanalens funktion, vilket ger ökad tydlighet.

Pris 11 799 kronor.

Info: www.garmin.se