23 februari, 2022

LiveScope Plus med förbättrad upplösning, tydligare bilder och bättre målseparation

Garmin LiveScope Plus System är det senaste tillskottet till Garmins serie med ekolod i realtid som levererar tydliga ekolodsbilder och har 35% förbättrad målseparation jämfört med befintliga system. Nu med högre upplösning, minskat brus och Garmins allra tydligaste bilder, vilket gör det enklare än någonsin att se struktur, jiggen och fisk som simmar runt båten i realtid, även då båten ligger stilla. Nya LiveScope Plus har tre lägen – Forward-, Down- och Perspectiveläget – i LiveScope Plus ingår också det populära Perspective Mode-fästet.

Pressmeddelande:

Den nya Livescope Plus-givaren är optimerad för precision och noggrannhet. Inte nog med att den levererar 35% förbättrad målseparering, den kan också separera och identifiera mål så små som 35 centimeter (14”) på 30 meters avstånd avstånd från båten. Med kristallklara ekolodsbilder – tillgängliga i sju levande färgval – kan du som fiskar se fisk och strukturer bättre tack vare tydligare bilder, mindre brus och bättre målseparering. LiveScope Plus har också fler sensorer som gör att den konstant kan justera ekolodsstrålen för att kunna kompensera för båtens rörelser så att du även vid tuffa förhållanden kan få upp en stadig ekolodsbild.

Systemet LiveScope Plus levererar tre unika lägen tack vare ett fäste som enkelt kan justeras för att passa dina preferenser och ditt sätt att fiska, inga verktyg krävs. Vrid helt enkelt givaren framåt för att i realtid kunna se vad som finns framför båten; låt den peka nedåt för att se vad som finns under båten; eller vrid den åt sidan med det inkluderade fästet för Perspective Mode som ger dig en bred vy med ett perspektiv uppifrån och ner. Välj det LiveScope-läge som bäst passar på den plats du befinner dig och ditt sätt att fiska, vyn kommer automatiskt ändras på din kompatibla sjökortsplotter2 från Garmin.

Då du köper LiveScope Plus ingår en kompakt GLS 10 black box och en LiveScope Plus LVS34-givare samt ett cylinderfäste för trollingmotor och ett monteringskit för riggmontering. Det ingår även en plug-and-play adapter för Garmins marina nätverk för enkel installation och integrering med en kompatibel sjökortsplotter. Med en kostnadsfri mjukvaruuppdatering kan LVS34-givaren (köps separat) adderas till ett befintligt LiveScope-system med black box. På så vis kan du uppgradera ditt befintliga system.

 

Både LiveScope Plus System och LiveScope Plus LVS34-givaren beräknas finnas tillgängliga nästa månad med ett rekommenderat cirkapris på 23 599 kronor respektive 15 599 kronor. LiveScope Plus är kompatibelt med ett stort urval av Garmins plotters i GPSMAP- och ECHOMAP-serien.