3 maj, 2022

Kraftfull sjökortsplotter med ekolod

Garmin ECHOMAP UHD2, är en ny serie sjökortsplottrar med 500 W ekolodskraft som visas i en färgstark och hög kontrast och helt ny hårdvara i en display som kan läsas i solljus. ECHOMAP UHD2 finns i nya storleken 5” och 7” och har fysiska knappar som är lätta att komma åt.

Pressrelease:

Instrumenten har ett flertal funktioner som varje fiskare behöver för ett lyckat fiske, bland annat att markera waypoints eller snabbt växla mellan olika sjökortsbilder. Dessutom möjliggör inbyggt Wi-Fi sömlös delning av ekolodsdata och användardata mellan två ECHOMAP UHD2-enheter ombord.

Oavsett om du fiskar med en vän eller bara vill ha en till sjökortsplotter ombord gör inbyggt trådlöst nätverk att du kan streama ekolodsinformation och dela användardata, såsom waypoints och rutter, mellan två ECHOMAP UHD2-enheter.

Eftersom ECHOMAP UHD2 köps tillsammans med GT20-TM-givaren får du en tydlig bild över struktur, drag och fisk – direkt på plotterns skärm. För att få en ännu tydligare vy kan du addera en GT24UHD-TM-givare med Ultra-High Definition scanningekolod – traditionell CHIRP och ClearVü – för att hitta och identifiera ett bredare utbud av fiskar i livfulla färgscheman.

ECHOMAP UHD2 har stöd för de nya sjökorten Garmin Navionics+ för att ge avancerade sjökortsfunktioner, dagliga sjökortsuppdateringar och ännu mer. Dessutom finns möjligheten att lägga in och navigera till upp till 5 000 waypoints och ECHOMAP UHD2-serien erbjuder imponerande snabb och smidig sjökortsvisning för att göra det enkelt för dig som fiskare att alltid vara redo för nästa kast. Använd ActiveCaptain community för att ta del av lokal kunskap och information som sömlöst kan uppdatera och uppgradera sjökorten med hjälp av ActiveCaptain-appen.

Denna UHD2-serie har en attraktiv hårdvara som tillfredsställer alla de behov en modern fiskare har samtidigt som den levereras med ett rent och klassiskt gränssnitt med knappar. ECHOMAP UHD2-serien är framtagen för att klara tuffa förhållanden ute på sjön, har en display som kan läsas i solljus samt Garmins senaste användarvänliga och intuitiva gränssnitt och grafik.

Pris 4 799–7 999 kr.

Info: www.garmin.se