3 juni, 2022

Garmin stärker den prisbelönta marina Reactor autopilotserien med premiumskärm

Garmin GHC 50 är en ny, ljusstark 5” autopilot-display med touchskärm. Den är framtagen för enklare styrning och läsbarhet av Garmins prisbelönta GHP Reactor-autopiloter.

Pressmeddelande:

Med premium industriell design och kant-till-kant display i glas kan GHC 50 sömlöst integreras med Garmins multifunktionsdisplayer (MFDs) som skapar ett snyggt och slimmat utseende på vilken instrumentbräda som helst.

GHC 50 har en ljusstark 5” WVGA touchskärm som är anti-reflekterande och har ett gränssnitt som gör det enkelt att styra autopiloten. GHC 50 kommunicerar med samtliga Garmin Reactor autopilotsystem via NMEA 2000, så autopilotens kursdata kan enkelt delas med andra enheter. För utökad funktionalitet kan du styra GHC 50 trådlöst med vår marina smartwatch quatix, fjärrkontrollen till Garmin autopilot eller fjärrkontrollen GRID 20.

GHC 50 är kompatibel med samtliga GHP Reactor autopiloter, inklusive prisbelönta Reactor 40 Hydraulic Autopilot med Smartpump v2. Reactor-serien använder 9-axlad solid-state Attitude Heading Reference System (AHRS) teknologi för ultimat kursangivelse, även i hård sjö, och erbjuder flexibla installationslösningar som kräver ett minimum av idrifttagning och kalibrering. GHC 50 kommer att ingå i alla nya Reactor autopilot-paket och corepacks där GHC 20 tidigare ingick.

Pris 9 099 kronor.

Info: www.garmin.se