13 september, 2022

Reparationsverkstad för elektronik

Att reparera äldre saker kan ofta vara både bättre och mer miljövänligt än att köpa nytt. Ett av de företag som satsar på reparation är Victron, som är specialister på mobil strömförsörjning.

Victron har utsett Thermoprodukter i Kalmar till deras service- och reparationspartner i Sverige. I stället för att skicka produkter till Holland eller Danmark för service och reparation kan de skickas till Kalmar.

Victron har flera distributörer i Sverige som tillsammans bidragit till en stark tillväxt de senaste åren.

– Det har gått väldigt bra både på marina sidan och övriga segment och kunderna uppskattar vårt kompletta sortiment för power-management men även enkelheten i produkterna och vår unika fem års garanti, säger Henrik Nilsson, försäljningschef för Victron i Sverige och Norge.

– Vi har avsatt stora resurser och rekryterat personal för att klara av detta. Victrons support- och serviceavdelning ser detta som varumärkesbyggande snarare än en kostnad, vilket stämmer väl överens med andan hos oss, förklarar Erik Petersson på Thermoprodukter.

– Vi har liknande upplägg med andra stora leverantörer som Navico och Motorguide så vi är vana att hantera hela kedjan även för produkter vi ej har ensam försäljningsrätt på.

 

Thermoprodukter öppnar verkstad för Victron.