2 december, 2022

Nominera Årets Båtklubb 2022!

För 13:e gången ska Årets Båtklubb utses av tidningen Båtliv. Priset är en fantastisk samling båttillbehör värda långt över 100 000 kr. Den vinnande båtklubben får dessutom en mycket elegant och specialtillverkad skylt i ädelträ och komposit från Thore Berntssons båtbyggeri samt en flagga från SBU.

Alla båtklubbar anslutna till Svenska Båtunionen kan ansöka om utmärkelsen. Prisbordet är välfyllt med fina priser från marinbranschens främsta leverantörer.

Prisutdelningen sker på Båtmässan i Göteborg 4 februari 2023.

Ansökan görs endast via hemsidan: www.aretsbatklubb.se

Ansökan kompletteras med en grundlig motivering om varför just er klubb bör vinna. Observera att det inte går att rösta på någon klubb på hemsidan. Endast en ansökan per klubb kan skickas in. Vinnaren utses av Båtlivs jury.

Båtklubbens ansökan om utmärkelsen ska vara Båtlivs jury tillhanda senast 10 januari 2023.

Sätra Båtsällskap i Stockholm utsågs till Årets Båtklubb 2021.