20 februari, 2023

Mångsidig dagtursbåt med stora utrymmen

Quicksilver 805 Open är en ny modell med större utrymmen än tidigare modell i motsvarande storlek. Nytt för 2023 års modell är det finns mer utrymme ombord, med sittplatser från för till akter och en djup sittbrunn där alla kan känna sig trygga. Den rymliga kabinen med toalett gör att 805 Open passar bra för kortare turer och gör det möjligt att stanna ute hela dagen.

Med den nya modellen höjer Quicksilver ribban ett snäpp. Båten är mer mångsidig med en sportigare look. Den har en rymlig sittbrunn i både för och akter och funktioner, något som gör det möjligt att stanna ute längre på vattnet.

Quicksilver 805 Open är en centerkonsolbåt med moderna linjer och färgsättning. Den har en vindruta som skyddar sittbrunnen under färd. Från det bekväma förarsätet har du god kontroll över båten och här finns även plats för en 12-tums GPS-skärm.

I sittbrunnen finns en U-formad sittyta och det är enkelt att passera på båda sidor om konsolen. I fören finns utrymme för att sitta och småprata kring ett bord som enkelt fälls upp. Utrymmet kan även användas som soldäck. För den som vill vila eller sova finns en dubbelkoj i kabinen.

Några av standardfunktionerna och tillvalen:

Djup sittbrunn där alla är trygga, oavsett ålder

Bekväma sittplatser för upp till 10 personer

Smidig förvaring under säten och durk

T-top med integrerade spöhållare

Konvertibel främre sittbrunn

Dubbla akterdörrar som gör det enkelt att nå vattnet

Elektriskt ankarspel

Två pentryalternativ

Fiskepaket som tillval

Bogpropeller och Zipwake 450S

Två 805 Open finns i olika versioner med olika utrustning.

Komfortversionen av 805 Open är skapad för härlig tid tillsammans med familjen. Här ingår solskydd i form av en bimini eller T-top och ett pentry med vask, spis och ett 50-liters kylskåp.

Fiskeversionen av 805 Open inkluderar alla funktioner för en fisketur. Utöver en T-top (tillval) med integrerade spöhållare ingår svarta räcken runt hela båten, fångstbehållare, pentry med fisksump, skärbräda, vask med tryckvatten, ett sjövattenssystem samt ett kylskåp och ett hamnkapell.

805 Open är ett elegant och sportigt tillskott till Quicksilverfamiljen och den största centerkonsolbåten i sortimentet. Motoriseringen är Mercury upp till 300 hk.

Fakta Quicksilver 805 Open

Längd:                                 7,30 m

Bredd:                                 2,55 m

Motor max:                         300 hk

Bränsle:                              280 liter

Vatten:                                 80 liter

Personer:                            10

CE-klass:                            C

Kojer:                                   2

Info: www.quicksilver-boats.com