18 april, 2023

Större uppdatering av Navionics Vision+

Garmin släpper en större uppgradering och förbättring av högupplöst djupskuggning i sina premiumsjökort, Garmin Navionics Vision+. Reliefskuggning som kombinerar både färg och skuggor ger en lättolkad och tydligare vy av vad som finns under ytan jämfört med enbart traditionella konturlinjer och finns nu tillgänglig för ytterligare 40 000 sjöar.

Garmin Navionics Vision+ kan köpas på ett minneskort eller via nedladdning till kompatibla Garmin sjökortsplottrar. Det ger båtägare tillgång till en exklusiv överlagring av reliefskuggning. Med en utökad täckning på över 120 procent jämfört med tidigare sjökort är reliefskuggning nu tillgänglig för en mängd nya kust- och inlandsvatten, inklusive sjöar och floder i USA, Kanada, Europa, Afrika, Australien och Nya Zeeland. Garmins högupplösta reliefskuggning har förbättrats med en ny färgpalett, förbättrad skuggning och ökad detaljrikedom för sjö- och havsbotten runt om i världen. Detta ger en ännu bättre förståelse för djupförändringar i realtid.

Garmins sjökort Navionics Vision+ premium erbjuder nu en ännu tydligare vy av detaljer på botten med hjälp av en ny färgpalett och förbättrad bildkvalitet. Detta gör det enklare att hitta lovande fiskeplatser, navigationskanaler och annat. Flera nyanseringsalternativ underlättar navigering i grunt vatten och gör det enklare att välja djupområden vid sökning efter de bästa fiskeplatserna. Dessutom har presentationen av flertalet vrak förbättrats för att göra det enklare för fiskare och dykare att identifiera mer exakta platser.

Funktionen för reliefskuggning behöver laddas ned via ActiveCaptain-appen, som är tillgänglig på Google Play eller Apple App Store. Du kan trådlöst ansluta din smarta enhet till en kompatibel Garmin sjökortsplotter för att starta överföringen. Det uppdaterade innehållet är tillgängligt för både nya och befintliga kunder som en del av deras sjökortsabonnemang.

www.garmin.se