26 maj, 2023

Navionics Platinum+ premium får utökad och förbättrad täckning för reliefskuggning

Garmin lanserar idag utökad och förbättrad täckning för högupplöst reliefskuggning i sina premium sjökort Navionics Platinum+™. Denna uppdatering ger 120% utökad täckning för relief shading än vad som fanns i tidigare sjökort. Genom att kombinera färg och skuggor kan reliefskuggning hjälpa dig som båtförare, fiskare och dykare att få en mer lättförståelig och tydligare bild av vad som finns under vattenytan än vad som går att utläsa enbart av konturlinjer – nu i ytterligare fler än 40 000 sjöar.

Platinum+ ger dig som båtförare, fiskare och dykare tillgång till exklusiv överlagring av reliefskuggning både i USA, Kanada, Europa, Afrika, Australien och Nya Zealand1. Platinum+ erbjuder ett flertal premium funktioner – såsom dagliga sjökortsuppdateringar, kartöverlagringar och avancerad ruttberäkningsteknologi – som är framtagen för att smidigt guida dig som kör båt ute på vattnet eller snabbt och enkelt leda dig som fiskar till platser där fisken kan gömma sig. Denna utökade reliefskuggning blev nyligen tillgänglig i Navionics Boating-appen och visar upp havsbotten med hjälp av nya levande färger som ger en bättre förståelse för hur djup kan förändras och gör det enklare att upptäcka skarpa sluttningar eller andra förändringar i bottenstrukturen.

Ett årsabonnemang ingår då du köper Navionics Platinum+. Du uppdaterar dina sjökort snabbt och enkelt med obegränsade dagliga sjökortsuppdateringar via Navionics Chart Installer, eller genom att använda funktionen Plotter Sync i Boating-appen. Sjökorten har djupkonturer på upp till 1 fot, input från communityt, djupskuggning och skuggningsalternativ i grunt vatten för att ge ökade insikter.

Sjökorten Platinum+ har en helt ny färgpalett och bildkvalitet och levererar en tydlig bild av hur botten ser ut och avslöjar lovande fiskeplatser, förenklar navigeringen och ännu mer. Fler skuggningsalternativ i grunt vatten gör det enklare att välja djupintervall då du söker efter de bästa fiskeplatserna. Dessutom har flera vrak förbättrats för att sportfiskare och dykare enklare ska kunna identifiera platser ännu mer exakt.

Med upp till 5 000 uppdateringar varje dag erbjuder sjökorten Platinum+ insikter om de vatten du kör i för att ge ökad situationsmedvetenhet och trygghet då du navigerar. Sjökorten revideras dagligen med Uppgifter från både offentliga och privata källor som inkluderar proprietära mätningar och Notice to Mariners för att kunna den mest uppdaterade informationen som finns tillgänglig från Navionics. Dagliga uppdateringar gör att du får åtkomst till nytt innehåll och sjökortsdata så snart den finns tillgänglig. Då du har aktiverat din 1-årsabonnemang kan du ta del av ett obegränsat antal dagliga sjökortsuppdateringar genom att använda Navionics Chart Installer.

Platinum+ premium sjökort finns tillgängliga nu. Pris från Euro 249,99. Sjökorten levereras på ett microSD/SD-kort och är kompatibla med tredjeparts sjökortsplotters.

Info: www.navionics.com

1Detaljnivån varierar beroende på platsen och de källor som används.