7 juli, 2023

Karlshamn Boat Show växer – intresset större än någonsin

Den 18–20 augusti är det dags för södra Sveriges största båtmässa – Karlshamn Boat Show. Det är tredje året som båtmässan arrangeras och i år slår mässan rekord med över 80 utställare i sjön och på land.

– I Väggahamnen i Karlshamn förbereds det för fullt inför den kommande båtmässan i augusti. Vi har några intensiva veckor framför oss och vi är så nöjda med att intresset är så stort i år och vi har utställare från hela landet. Förra året hade vi 50 utställare och i år över 80, säger Conny Nilsson som är med och arrangerar årets mässa.

– Vi räknar med ett rekordår även bland antal besökare. Karlshamn Boat Show har ett gott renommé inom båtbranschen och många besökare tycker om den härliga stämningen som det är i Väggahamnen. 2021 hade vi över 10 000 besökare från hela Sverige och i år marknadsför vi även båtmässan i Danmark där vi vet att intresset av att köpa båt på den svenska sidan är stort.

– Vi har jobbat hårt med att mässan ska ha något för alla och det tycker jag att vi har lyckats med, berättar Conny. Längs med den idylliska hamnen ligger dessutom flera mysiga restauranger där besökarna äter gott och varje år finns det aktiviteter för både konstintresserade och för barnfamiljer.

Fredagen börjar med mingellunch med besök av Michael Bohm, marknadschef på Nimbus Group. Därefter blir det invigning och kvällen avslutas med en utställarmiddag som så lägligt heter

– Det kommer att bli en fantastisk båthelg, avslutar Conny.

Info: https://karlshamnboatshow.se/