31 augusti, 2023

Dags för Allt på Sjön i Gustavsberg – Sveriges största flytande båtmässa

Fredag 1 september öppnar Allt på Sjön i Gustavsberg – Sveriges största flytande båtmässa. Mässan pågår till och med söndag med fri entré och gratis parkering.

Allt på Sjön i Gustavsberg är Sveriges största flytande båtmässa med tiotusentals besökare. I år visas cirka 230 båtar och båtutrustning från 70 utställare. Därmed är det bäddat för en härlig upplevelse för alla som älskar båtar och båtliv.

Bland årets båtnyheter märks:

Delta 48 Coupé

AMT 240 DC

Iron 827 Coupé

Alukin C770

Anytec 800R

Askeladden C70 Cruiser

Micore 58 BR

Som vanligt finns även flera spännande prova-på-aktiviteter för både barn och vuxna.

Skärgårdsradion sänder live hela helgen. De kommer bland annat att skrota en tvåtaktsmotor i sändning för att lyfta kampanjen, ”Sluta tanka havet” som Allt på Sjöns arrangör Sweboat är delaktig i tillsammans med Havs- och vattenmyndigheten, Transportstyrelsen och en rad andra organisationer som verkar för ett mer hållbart båtliv.

Info: https://www.alltpasjon.se/