20 november, 2023

GPS-klocka med inbyggd LED-ficklampa och lång batteritid

Garmin quatix 7 Pro är nästa generations smartwatch för båtfolk. Den är särskilt framtagen för båtlivet fulladdad med teknologi. Klockan har bland annat en 1,3” AMOLED-display med reptåligt safirglas. Batteritiden är upp till 16 dagar i smartwatchläge. Klockan har till och med en inbyggd LED-ficklampa som har varierande intensitet och blinklägen. Dessutom har quatix 7 Pro två nya appar – Trolling Motor Remote och Fiskeprognoser – som kan kopplas till olika instrument ombord.

Med inbyggda appar är quatix 7 Pro en bra hjälpreda på sjön. Förutom förinlästa båtappar och aktiviteter har den en app som fungerar som fjärrkontroll till båtens trollingmotor och ger fiskare möjlighet att styra Force trollingmotorer ombord. quatix 7 Pro erbjuder också möjligheten att få trådlös åtkomst till kompatibla Garmin sjökortsplottrar, autopiloter, Fusion ljudsystem – direkt från handleden.

Användaren kan också via en app få fiskeprognoser som visar sol- och månrörelser. Klockan har även uppdaterade marina appar och aktiviteter för att registrera båtdata och få aviseringar för att förbättra situationsmedvetenheten då du är ute på vattnet.

Förutom att båtappar och andra aktiviteter såsom tävlingssegling (sail racing), wakesurfing, vattenskidor med mera finns förinstallerade quatix 7 Pro användas för att registrera hälsa och träning. Den har fler än 30 aktivitetsprofiler såsom trail running, vandring, golf och mer.

Rekommenderat cirkapris 12 349 kronor.