20 februari, 2024

GPSMAP x3-serie utökas med sjökortsplotter på 16” 

Garmin GPSMAP 16×3 sjökortsplottrar är det senaste tillskottet till deras populära GPSMAP x3-serie som kombinerar samma användarvänliga funktioner, inklusive stöd för ekolod och sjökorten Garmin Navionics+ som tillval, med en fantastisk högupplöst 16 tums pekskärm i HD. För ännu bättre skärpa och läsbarhet i solljus ger GPSMAP 16×3 in-plane switching (IPS) display konsekventa och exakta färger som kan ses från alla synvinklar, även med polariserade solglasögon.

Pressmeddelande:

Fördelar med den nya GPSMAP x3-serien:

  • Enkel navigering: Navigera tryggt och säkert på både hav och i sjöar med sjökorten Garmin Navionics+ med Auto Guidance+ teknologi1 som inkluderar ett års abonnemang med dagliga uppdateringar. Du kan också addera Garmin Navionics Vision+ för att få premium funktioner som högupplöst relief shading och ännu mer.
  • Slimmad design: GPSMAP x3-serien är framtagen för ett flertal olika instrumentbrädor och erbjuder en snygg och slimmad design med en kant-till-kant glasdisplay.
  • Imponerande processorkraft: Upplev snabb och responsiv processorkraft som hämtar information från samtliga sensorer ombord, som ekolod och radar, samtidigt som användarupplevelsen förbättras i hela nätverket.
  • Inbyggt ekolod: De versioner med integrerat ekolod (GPSMAP xsv-serien) erbjuder inbyggt stöd för Ultra High-Definition ClearVü och SideVü skanningekolod med levande färgpaletter i hög kontrast som gör det enklare att särskilja fisk från strukturer tillsammans med det traditionella CHIRP-ekolodet.
  • Kompatibel med LiveScope: För att du som fiskar ska kunna se runt om båten i realtid är denna serie av sjökortsplottrar kompatibel med hela vårt utbud av Garmin Panoptix, inklusive prisbelönta LiveScope, ekolod i realtid (givare krävs, köps separat).
  • Integrering av Force: Då din sjökortsplotter integreras med Garmin Force trolling motor kan du som fiskare skapa rutter, mönster och spår för trollingmotorn som den följer då du fiskar. Från din sjökortsplotters skärm kan du styra farten, se batteritid och mer.
  • Sömlös uppkoppling: Bygg enkelt ditt marina system ombord med kompatibelt ekolod, autopilot, radar, instrument, kameror och mer genom att använda NMEA 2000 och Garmins marina nätverk. Inbyggt Wi-Fi® möjliggör mjukvaruuppdateringar, smartaviseringar och mer via den kostnadsfria appen ActiveCaptain® tillsammans med en kompatibel smartphone eller surfplatta.

GPSMAP 16×3-serien förväntas bli tillgänglig i mars till ett rekommenderat pris som börjar på 65 349 kr.

Info: www.garmin.se