29 februari, 2024

Sunreef 77 Ultima – enorm eldriven motorkatamaran

Med ett lättdrivet katamaranskrov och elmotorer är Sunreef 77 Ultima något alldeles extra. Utrymmena ombord är väl tilltagna.

Den 23,5 m långa och 8,2 m breda katamaranen är den senaste nyheten från det polska varvet som länge har byggt stora katamaraner med eldrift. Skillnaden den här gången är att den här båten är avsedd för eldrift från början medan tidigare modeller har varit seglingskatamaraner som även har elmotorer.

Sunreef 77 Ultima har en avancerad design som förbättrar båtens prestanda och prioriterar energieffektivitet. Skrovet är utvecklat för att ge minimalt motstånd i vattnet.

Denna mångsidiga yacht är skräddarsydd för att erbjuda fina upplevelser på sjön. Med den senaste ”gröna” tekniken är framdriften ren från utsläpp och hon har bra prestanda. Ytan ombord är på hela 304 m2. Båtens interiör erbjuder mycket naturligt ljus med olika anpassningsmöjligheter.

En av katamaranens imponerande goda egenskaper är det generösa akterdäcket med vattenskotergarage och utfällbara badplattformar. Även 77-fotarens flybridge är väl tilltagen med ett stort relaxutrymme med jacuzzi och bekväma ytor för att solbada eller bara slappna av.

Info: www.sunreef-yachts-ultima.com