6 september, 2007

Scania introducerar motorer för alla typer av bränslen

Motorer som kan drivas med alla förnybara drivmedel som idag finns tillgängliga på marknaden är en av flera nyheter som Scania i morgon, onsdag, presenterar i samband med sin kapitalmarknadsdag i Södertälje.
Scania breddar också sitt lastbilsprogram med den nya G-serien och en utökning av P-serien. Det bredare utbudet gör det möjligt för kunderna att specificera fordon som mer exakt passar deras behov.
Även bussprogrammet breddas med nya modeller för linjetrafik.
På den snabbt växande och allt viktigare tjänstemarknaden finns också flera nyheter som bidrar till att maximera tillgängligheten och intjänandeförmågan för kunden. Scania gör till exempel en global satsning på förarträning och lanserar ett nytt system för uppföljning av fordonen i åkeriägarens vagnpark.
Info www.scania.com