22 oktober, 2007

Nya batterier med mer kraft

Från och med oktober förvandlar VARTA:s batterier att varje flämtande MP3-spellare till en ”mekanisk maratonlöpare”. Batterierna har upp till 10% mer kraft än något annat batteri på marknaden*.

Oöverträffad prestanda – det är det som gör inte bara VARTA utan också idrottsstjärnor som Boris Becker så speciella. Det är därför denna tennislegend var den perfekta fullträffen för kampanjen för de nya batterierna. I butikerna kommer han och hans namn att stå för kvaliteten hos VARTA:s produkter.

“Alla vet att jag reser mycket. Jag kan inte ens föreställa mig hur det skulle vara att vara utan min MP3-spelare. Musik är väldigt viktigt för mig – det är det bästa resesällskapet.” säger Boris Becker. “Det är uppenbart att jag lägger stor vikt vid kvaliteten på de batterier jag använder. Jag vill kunna förlita mig på kraft som räcker länge. Det är därför jag förlitar mig på VARTA.”

Och det med goda skäl: VARTA har ökat prestandan i sina batterier så mycket att de försörjer mer än bara MP3-spelare med nya krafter under längre tid.

VARTA erbjuder rätt batteri för samtliga elektroniska apparater.

De flexibla Max Tech-batterierna reagerar inom bråkdelen av en sekund på toppar och variationer.

Detta gör dem perfekta att använda i högteknologiska apparater. High Energy-batterierna är utmärkta för energitörstig utrustning. Longlife Extra ger ström till armbandsur och köksklockor. Tre olika VARTA kvalitetsbatterier för att tillgodose alla dina energibehov!

* Källa: IEC-test av prestanda, AA, bland nyckelkonkurrenter inom EU, oktober 2006 och produktprover.