24 oktober, 2007

Mindre svart på sjön när kvinnor seglar

“Våra kunder uppskattar att få block och även gennakerrullar som sticker ut lite, det är kul att allt svart nu utmanas med färg, det är både läckert och pedagogiskt och passar lika bra till semestersegling som tävling”, säger Gunnar Sahlin på Doghouse Marine som representerar Karver i Sverige.

Karver Systems, Frankrike, har utvecklat ett block till Karver Girls Team, helt i linje med sina tidigare färgade block, detta är rosa. Blocket finns för närvarande i KB6 och har samma höga prestanda som alla andra produkter från Karver.

“Våra kunder uppskattar att få block och även gennakerrullar som sticker ut lite, det är kul att allt svart nu utmanas med färg, det är både läckert och pedagogiskt och passar lika bra till semestersegling som tävling”, säger Gunnar Sahlin på Doghouse Marine som representerar Karver i Sverige.

Karver Systems drivs av människor med ett passionerat förhållande till segling, det är ett team av ingenjörer, arkitekter och tillverkare som utvecklat och hela tiden utvecklar sina produkter. Karver startades för fem år sedan och har idag nått stora framgångar, de är med och utrustar båtar till America´s cup, Volvo Ocean Race, mini transat, Vende Globe m fl.

Info www.karver-systems.com