3 januari, 2008

Guernsey motorbåtar introduceras i Sverige

Guernsey är ett nytt båtmärke från Brunswick Corporation, världens största tillverkare av fritidsbåtar. Båtmäket introduceras Sverige i vår.

Guernsey är speciellt framtaget för Europamarknaden och båtarnas unika design går inte att ta miste på. Med klassiska linjer och moderna lösningar har Guernsey hittat en lucka i en annars välfylld marknad.

Programmet består idag av tre båtar; Guernsey 20 som är en runabout i rivastil, samt Guernesy 28 och 34 som är rejäla bobåtar i klassisk lobsterstil, samtliga välutrustade direkt från fabrik med mycket hög finish och detaljkvalité.

Sverigepremiär för 20 och 28 fotaren blir det på Göteborgsmässan i februari. De båda får sällskap av den majestätiska 34 fotaren till Stockholmsmässan i mars. 28 och 34 är bägge utrustade med rejäla dieslar på rak axel från Cummins MerCruiser medan Guernsey 20 går att få med både bensin och dieselalternativ på drev.

“Vi tror oerhört mycket på Guernsey och ser verkligen fram emot mässbesökarnas reaktioner när de ser dem för första gången. Båtarnas utrustningsnivå tillsammans med prestanda, pris och självklart design kommer verkligen bli något att bita i för konkurrenterna”. säger Peder Carlsson, produktchef på Brunswick Marine in Sweden som distribuerar märket.

Återförsäljare för hela Sverige under säsongen 2008 är Maskin och Marin i Göteborg, Sveriges största återförsäljare för systermärken Arvor.

Info www.BrunswickMarine.se