16 januari, 2008

Walkman-telefon med inbyggd GPS

Sony Ericssons nya Walkman-slider har inbyggd GPS-navigator, heta mobilspel och ger dig fantastiska musikupplevelser.

Sony Ericsson W760 är den första riktigt globala Walkman-telefonen med trippelbands HSDPA (turbo-3G). Över hela världen går det alltså att ladda ned musik och annat innehåll med bredbandshastighet. W760 innehåller självklart en förstklassig musikspelare, dessutom inbyggd GPS, ordentliga stereohögtalare och mobilspel som Need for Speed ProStreet.

I början av januari presenterade Sony Ericsson även det mångfunktionella tillbehöret Active Speaker MAS-100, ett väldesignat case som skyddar telefonen och samtidigt fungerar som extra kraftfull högtalare och radioantenn.

– W760 passar människor på språng som kräver mobila underhållningslösningar som alltid är tillgängliga. Det är en fartfylld telefon som visar att Walkman-konceptet omfattar mycket mer än musik, säger Rikard Skogberg, kategorichef med ansvar för Walkman-telefoner på Sony Ericsson.

SONY ERICSSON W760 WALKMAN – NYCKELFUNKTIONER:

• Gå inte vilse – inbyggd GPS med Wayfinder Navigator* och Google Maps ger tydliga vägbeskrivningar till din destination.
• Dela med dig av musiken – stereohögtalare i telefonen och möjlighet till Active Speaker för utomhusbruk.
• Matcha ditt humör – låt SenseMe skapa spellistor utifrån ditt humör.
• Underhållning – utmärkta spelfunktioner, motion control och spel i widescreen-läge. Need for Speed ProStreet
medföljer.