16 januari, 2008

Nord West Londons bästa flybridgebåt – igen

Nord West 420 utsågs för andra året i rad till Årets flybridgebåt under 50 fot på London Boat Show 2008. Detta i konkurrens med Princess, Sunseeker, Fairlie och Sealine på deras hemmaplan.

Redan förra året belönades Nord West 420 för sina många goda egenskaper. Köregenskaper, detaljkvalitet och utförandet med Volvo Pentas IPS-motorer var några av de saker som juryn särskilt uppmärksammade.

Innan prisutdelningen förklarade juryns Carl Richardson att detta är den enda båt som vunnit två år i rad:

“Belöningen är ett bevis för Nord West 420:s enastående byggkvalitet och köregenskaper. Förra året sa vi att detta är en av världens bästa flybridgebåtar med tre kabiner – kg för kg, fot för fot. Ingenting har förändrats sedan dess. Alla de 420-ägare vi har talat med har bara stärkt oss i vår uppfattning och det är med glädje vi ger priset till Nord West igen.”

“För oss är detta en stor ära som visar att våra båtar uppskattas även internationellt av en kunnig och spännande publik. Nord West 420 är en av anledningarna till att det går bra för vårt företag och inom kort presenterar vi ytterligare en modell, Nord West 37”, säger Jessiva Stenlund, VD för Nord West Yachts på Vindön.