24 januari, 2008

Fem års motorgaranti på Suzukis utbordare

KGK Suzuki inför nu 5 års motorgaranti på alla sina utbordare från 2,5hk till 300hk. Den nya motorgarantin borgar för ett tryggt ägande som i kombination med tidigare Suzukiförsäkring också kan ge upp till 48 procent rabatt på premien.

KGK Suzuki är en av de båt- och motorleverantörer som expanderade snabbast under 2007. De nya framgångarna följs nu upp med ytterligare ett konkurrenskraftigt erbjudande.

Den nya garantin gäller för Suzukis utombordsmotorer från DF2.5 till DF300 och som sålts efter den 1 oktober 2007. Den täcker ursprungliga tillverkningsfel och följer produkten, oavsett ägare, bara service och de vanliga villkoren uppfylls.

– Med vår nya femårsgaranti vill vi visa våra kunder att de köper en utbordare med hög kvalitet, säger Lasse Johansson, produktchef på KGK Suzuki AB. Motorgarantin ihop med vår egen båtförsäkring som tagits fram tillsammans med Atlantica och det nya Suzukikortet ger kunden en trygg investering.

48 procent på premien
I försäkringen erbjuder KGK Suzuki ett säkerhetspaket som gör det svårare för tjuven att ta båten och lättare att spåra den. I säkerhetspaketet ingår bland annat ett aktivt söksystem, elektronisk startspärr och märkning av motorn med Securmark Stöldskyddsmärkning.

– Kunden får upp till hela 48,7 procents rabatt på premien, säger Lasse Johansson. I det ingår bland annat 25 procents rabatt när båten utrustas med Defa Stöldskydd och Defa Tracking och ytterligare 20 procent vinterförvaringsrabatt på försäkringspremien när utombordaren vinterförvaras hos marinverkstad.

Räntefritt med nya Suzukikortet
Med det nya Suzukikortet kan kunden lägga upp en betalningsplan på upp till 72 månader. Vid avbetalning på 12 månader utgår ingen ränta alls. Maximalt kreditbelopp är 100 000 kr. Kortet kostar inget och kan beställas direkt på nätet.

Info http://www.suzukimarin.se/show.php?id=1074323