11 februari, 2008

Skandinavisk premiär för Rhéa 800

Franska Rhéa Marines succévåg över Skandinavien fortsätter. Efter framgångarna med Rhéa 650, 750, 850 och 900 är det nu dags att presentera Rhéa 800. Båten hade skandinavisk premiär på Båtmässan i Göteborg.

Rhéa 800 är en klassisk ”trawler” med samma walk around-koncept som Rhéa 750. Skrovet har fått en accentuerad V-form för mjukare gång och den utökade bredden har gjort att motorn kommer helt under akterdäcket. Rhéa 800 har full ståhöjd i hytten och stor salong med soffa, bäddbar till stor dubbelkoj. Pentry med 85 liters kylskåp, två-lågigt kök med diskho och tryckvatten. Förkabinen har dubbelkoj och toalett / dusch .

Det stora plana självlänsande akterdäcket har sittplatser för sex personer på bänkar i U-form. Som alltid i franska Rhéa Marines design präglas materialval och detaljer av högsta kvalitet.

Ädelträet och de sobra färgerna, samt retroformen på skrovet får Rhéa 800 att stå ut i mängden.

Info www.rheamarine.se