12 februari, 2008

Allt för sjön 2008 Nordens största båtmässa

Allt för sjön på Stockholmsmässan blir den största båtmässan någonsin i Sverige och Norden. På mässan visas över 1 000 båtar, mängder av tillbehör och 2008 års sjömode.

Allt för sjön, Nordens i särklass största båtmässa, ökar ständigt. I år är den rekordstor och förutom Alfa, Bravo och Charlie hallarna har ytterligare en hall öppnats, Suzukihallen, för att ge plats för ännu fler utställare och nyheter.

Allt för sjön är en mässa för hela familjen. Här visas allt från marina smycken, båtporslin, segeljollar, fiskeutrustning, senaste navigationsprylarna, m.m. Dessutom visas över 1000 båtar varav de flesta är under sju meter och avsedda för familjebruk.

På mässan får man till exempel lära sig att laga god “sjömat”, hjälp att välja kikare, se de senaste sjökläderna, surfa och åka vattenskoter på simulatorer, segla och tävla med radiostyrd båt, höra på spännande föredrag och prata med representanter från olika kommuner och hämta information om sommarens planerade färdmål och mycket mycket mer.

Mässan kan presentera två världspremiärer, Bryant 233CC och Nord West 370, samt ett flertal Sverigepremiärer.

Allt för sjön pågår 1–9 mars på Stockholmsmässan. Info www.alltforsjon.se