5 mars, 2008

Komfort-konfigurator på nätet från Webasto

Webasto lanserar en ny hemsida för marinmarknaden. En av finesserna är att du som båtägare kan konfigurera din egen komfort. Om du ställer in dina egna krav på komfort i den webbaserade komfortkonfiguratorn så visas bästa tänkbara lösning på värmesystem för din båt. Klicka på länken http://www.webasto-marine.com/v_products/index_se.php och kolla komforten.

– Nya hemsidan innehåller en hel del interaktiva moment som gör den både informativ och rolig att besöka. Om du ställer in längden på din båt, vilken typ av farvatten och vilken säsong du oftast är ute i så räknar den automatiskt fram en rekommenderad vatten- eller luftvärmare till just din båt, säger Jonas Andersson, marknadschef på Webasto inom KG Knutsson AB.

Webbsidan är i huvudsak riktad till konsument, men innehåller både teknik och produktinformation som även återförsäljare och folk i båtbranschen kan ha användning för.

– Webastos koncept för komfort ombord går under namnet BlueComfort. Det presenteras mer ingående på hemsidan och besökaren har även här möjlighet till lite interaktivitet. Genom några olika val presenteras hur man kan få ett komfortabelt klimat ombord på sin motor- eller segelbåt med de olika systemen för värme, kyla, ljus och frisk luft.

www.webasto-marine.com