11 mars, 2008

Nytt år, nya utmaningar för Ungdomskommittén

SBU:s ungdomskommitté ska informera lite extra om sin verksamhet i Båtliv för att nå ut till den yngre generationen.

Kommittén ska berätta om nyheter och aktuella händelser. Skicka in text och bilder från era aktiviteter ute i landet. Förhoppningsvis kan det uppmuntra och hjälpa andra att komma igång med sin ungdomsverksamhet. Kanske vill ni berätta om första gången ni startade motorn eller tävlingen som visade sig bli så spännande. Vi hoppas även kunna presentera tävlingar och inskickade teckningar på den här sidan.

Skicka material till sbugast@gmail.com.

Huvudmålen för vår verksamhet är att upprätthålla en bank med utbildningsmaterial, att samverka med andra organisationer, en ungdomssida i Båtliv, nyhetsbrev per e-post, bevaka projektet Green Team, aktivera Rorsmansmärke och bevaka båtkörkortets utveckling samt Projekt Sjöpigge.