4 april, 2008

Grand Hôtel satsar på Stockholms skärgård

Grand Hôtel har utökat sitt konferensutbud genom ett nära samarbete med exklusiva båten SeaLounge. Båten sjösattes förra veckan och ligger nu vid Skeppsbron nedanför Kungliga Slottet. Från och med idag kan Grand Hôtel nu erbjuda en unik plats för heldagsmöten till havs.

SeaLounge är ett spännande komplement med många möjligheter till Grand Hôtels rum för möten och fester. Den gemensamma satsningen går under namnet SeaLounge Grand Hôtel Stockholm. Från och med idag, den första april, erbjuder Grand Hôtel ett nytt och unikt forum för konferenser med SeaLounge Grand Hôtel Stockholm.

Det är en utmärkt plats för möten, upplevelser och rekreation ute till havs med förstklassig mat, dryck och bemanning ombord.

Stockholmsarkitekten Pontus Lomar svarar för den nya designen av högklassiga SeaLounge Grand Hôtel Stockholm.

Lomar Arkitekter har skapat en tydligare loungekänsla och gett utomhusbaren på övre däck en varmare inramning. Den flytande loungen är utformad för att erbjuda maximal komfort och funktion oavsett om det är för en konferens, lunch, affärsmiddag eller fest. Ombord finns modern, trådlös konferensteknik, lounge, cocktailbar, utomhus-jacuzzi, inglasad bastu och utomhusbarbeque. Båten kan ta upp till 30 mat- och konferensgäster eller 44 gäster till fest och mingel.

– Med tanke på den ökande efterfrågan på konferenslokaler känns det fantastiskt att ligga i framkant vad gäller nya mötesplaster. Med SeaLounge Grand Hôtel Stockholm kan vi erbjuda en helt unik konferensupplevelse till havs, säger Nils Axing vd på Grand Hôtel.

Förutom mötesytor och middagslokal kan båten även arrenderas som festvåning. Den flytande loungen bjuder på kulinariska läckerheter från Grand Hôtels kök, som kökschefen Peter Frohm står bakom. Mötet eller middagen kan efterföljas med ett bastubad och dopp i havet i den rofyllda skärgårdsmiljön eller med en avslappnad cocktail i utomhus-jacuzzin.

SeaLounge Grand Hôtel Stockholm avgår från Skeppsbron nedanför Kungliga Slottet, mittemot Grand Hôtel, och tar gästerna till olika platser i Stockholms skärgård eller Mälaren efter önskemål. Till sommaren kan Grand Hôtel också erbjuda hotellets gäster, turister och allmänheten möjligheten att köpa biljetter till fasta turer med SeaLounge Grand Hôtel Stockholm.

– Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt erbjudande av förstklassiga upplevelser. Därför blir samarbetet med SeaLounge Grand Hôtel Stockholm ett utmärkt komplement till vårt befintliga erbjudande, avslutar Nils Axing vd på Grand Hôtel.

www.grandhotel.se