15 maj, 2008

Dataprogram för riktigt snabba racerbåtar

Nu finns det ett speciellt dataprogram frö den som vill köra med riktigt snabba racerbåtar i datorn. Det är Powerboat P1, den världsomfattande tävlingscirkusen för enskrovsbåtar, som har presenterat en ny interaktiv sajt som heter “Grand Prix of the Sea”.

Den nya versionen av programmet uppges vara enastående bra med massor av racingkänsla och hisnande upplevelser.

Siten lanserades lagom till säsongens första tävling, Italien 9 – 11 maj. Sidan har skapats av Haymarket Network, Powerboat P1:s Official Publishing Partner.

Höjdpunkten på sajten är Virtual Spectator, ett revolutionerande verktyg som först användes i Volvo Ocean Race för att följa båtarna på världshaven. Nu kan användaren följa motorracingbåtarna i 3D i farter långt över 100 km/h.

Länk: www.powerboatp1.com