26 maj, 2008

FiveFingers skor finns nu i två nya modeller

FiveFingers är alternativet för alla som tycker om att gå barfota. Ett helt nytt koncept när det gäller rörelsefrihet. Upptäck glädjen i att röra dig naturligt, hoppa, och spring på alla slags underlag – även båtdäck.

FiveFingers är som en lätt teknologisk handske för fötterna. En perfekt lösning för alla som tycker om att röra sig fritt och naturligt. FiveFingers ger barfotakänsla, men man behöver inte vara rädd för att skada sig på vassa föremål eller att stöta i tårna.

FiveFingers har en Vibram® sula som följer fotens form, fem individuella tår och en elastisk överdel. Den genomtänkta designen och den flexibla sulan ger optimalt grepp och tillåter en rörelsefrihet som bara kan jämföras med att gå barfota. Foten kan röra sig naturligt, anpassa sig till underlaget och det förstärker den naturliga balansen och kontrollen i rörelserna.

Konstruktionen med sajpad sula och en ovansida i luftigt stretchtyg gör FiveFingers perfekta för alla vattennära aktiviteter som segling, kayaking, aktivt strandliv m m.

FiveFingers finns 2008 i fyra olika modeller och flera färger. Basmodellen är Classic och modellen Sprint är försedd med en rem över foten.

Länk: www.head2foot.se/fivefingers