4 september, 2008

Enklare att hittarätt verktyg för jobbet med båten

Nu behöver du inte längre ödsla tid på att leta efter rätt verktyg när du vill förverkliga dina hobbydrömmar. Företaget Crossroads har startat en ny handelsplats – BD Online. Den nya online butiken är den första på marknaden som levererar hela Black & Deckers sortiment. Handla allt i lugn och ro hemifrån.

En rolig fritidssyssla skänker ofta glädje och stimulans till vardagen. Samtidigt kan den kräva mycket tid och pengar. För att underlätta jakten på rätt verktyg har företaget Crossroads, som bedriver flera olika online butiker, startat en ny konceptbutik som levererar hela Black & Deckers sortiment. Den nya butiken har inte enbart marknadens bredaste utbud av Black & Decker, den ger även en god överblick och vägledning när du står inför valet av produkt.

– Sverige är fullt av kreativa människor som älskar sin hobby. Genom BD Online vill vi underlätta för dessa personer att hitta sina verktyg och tillbehör på ett enkelt och prisvärt sätt. Internethandel är en växande trend och vi ser stor potential i en online shop med produkter från Black & Decker, som är ett starkt och populärt varumärke. Dessutom kan vi med Internets hjälp erbjuda ett bredare sortiment än vad som är möjligt i butik, säger Petter Lomander, Crossroads Loyalty Solutions AB.

Länk: www.bdonline.se