6 september, 2008

RTC Båtkontakten AB ny generalagent för Elan

Från 15 augusti är RTC Båtkontakten AB ny generalagent för Elan Marine segelbåtar på den Svenska marknaden. ”Elan passar mycket bra in i vår mix av segelbåtar”, säger Mats Runström, delägare och försäljningsansvarig för nya båtar hos RTC.

”Elans höga kvalitet i kombination med design och goda seglingsegenskaper är något som tilltalar oss i Norden”, fortsätter Mats.

”Vidare så erbjuder Elans flera modeller för både Cruisingseglaren såväl som för den lite mer prestanda orienterade”. -”Att sedan Elan även tillverkar skidor som bland andra Ingemar Stenmark vunnit alla sina segrar på ger bara en extra krydda till varumärket”, säger Mats.

Sedan tidigare är RTC generalagent för Italienska Grand Soleil och återförsäljare av Delphia Yachts.

Elan erbjuder 2 linjer med båtar, Performance och Impression.
Elan Performance: 340, 380, 410 and 450
Elan Impression: 334, 384, 434 and 514

RTC Båtkontakten AB grundades 1974 och förmedlar båtar företrädelsevis i Sverige. Vi verkar inom fyra områden: Båtuthyrning, Begagnatbåtförsäljning, Nybåtsförsäljning, och Charter & Event. Vi är generalagenter för Grand Soleil och Elan, samt återförsäljare för Delphia. Företagts kontor är beläget på Bullandö Marina.

Länk: www.rtc.se