28 november, 2008

Brokes & Gatehous lanserar HVision-serien

Den nya HVision familjen med instrument displayer från Brookes & Gatehouse har presenterats för första gången. HVision konceptet både uppdaterar två existerande B&G mast displayer och introducerar för första gången på METS en ny kompakt modell, som tillsammans skapar en integrerad serie som passar alla behov.

20/20 HV och 40/40 HV modellerna kommer att kännas igen i sin design, men de har uppgraderats med den nya HVision display teknologin för att ge ännu bättre tydlighet och pålitlighet. 20/20 HV är en extremt tydlig display för maximal läsbarhet av vital information på segelbåtar i 30- 50 fots klass. 30/30 HV är en mast display som passar segelyachts i storleksklassen 50-90 fot. 40/40 HV är mer lämpliga på segelyachter från 70 fot och uppåt. Det som slutför serien och som debuterar på METS är 10/10 HV, en kompakt display idealisk på utrymmen ombord där man vill ha viktig och tydlig enkelradig information, såsom vid winchpediestaler och trimpositioner ombord.

HVision teknologin försäkrar att HVision serien blir det givna valet när medvetna seglare över hela världen väljer instrument. Den unika förseglade displayen tillsammans med det robusta glaset med sin anti-reflektiva behandling försäkrar att dessa instrument inte bara är robusta, utan även kan avläsas från sidan och utan risk för kondens. Segmenterad enkelrads data, hög kontrast svart på vit bakgrund och 3 nivåers LED bakgrundsbelysning ger ytterliggare förbättrade avläsningar oavsett ljusförhållanden och väderlek.

B&G instrument displayerna dominerar totalt segelbåtsmarknaden för grand prix och club racing seglare. HVision serien befäster denna position och försäkrar att alla seglare med krav på sina instrument kan få tillgång till vitala prestanda när och var de än behöver få tillgång till den.

Länk: www.navpoint.se