16 januari, 2009

Två av Princess modeller belönade i London

På London Boat Show i januari 2009 deltog Princess med sin största utställning av båtar någonsin. Samtliga modeller mellan 42 och 95 fot fanns utställda. Under mässan tilldelades två Princess modeller den prestigefyllda utmärkelsen ”Motor Boat of the Year”.

Princess 50 vann i kategorin flybridgebåtar med motiveringen ”Ett fenomenalt exempel på hur långt båtdesign har kommit idag….även större båtar skulle ha svårt att erbjuda en tre-kabin layout av denna kaliber”. Även sjöegenskaper och prestanda lovordades i juryns motivering.

Princess V45 vann i kategorin sportcruisers över 45 fot. Juryn omtalade inte bara båtens fantastiska sjöegenskaper och prestanda utan även dess interiöra och exteriöra design. ”…it will turn heads for a lifetime”

Länk: www.inamarin.se