3 februari, 2009

TV från Båtmässan i Göteborg på webben

I år är det enklare än någonsin att följa Båtmässan i Göteborg. Mässan producerar egna TV-inslag som man kan titta på via nätet. Hittills har mässan tagit fram ett 15-tal inslag som visar på en del av de nyheter som presenteras. Det handlar om intervjuer med båtbyggare och seglare, utställningens chef med flera.

Båtmässan i Göteborg är ett säkert vårtecken för båtfolket. I år mer efterlängtat än tidigare, inte minst av båtbranschen som har upplevt en mycket tuff höst och vinter.

Samtidigt är det en gynnsam period för alla dem som går i båtköpartankar. De båtar som nu säljs till rätt kraftiga rabatter kommer troligen inte att bli lika billiga igen på många år. Rabatterna varierar, men minst 20 procent är ett utgångsläge hos många båthandlare. I en del fall handlar det om betydligt större rabatter.

Länk: http://nemonet.swefair.se/templates/FlexiblePage____171710.aspx