21 maj, 2009

Hamnens dag i Stocksund 30 maj

Lördagen 30 maj hålls Hamnens dag i Stocksund, norr om Stockholm. Programmet pågår kl. 12.00 – 16.00. Det är Marina läroverket (bilden) och Stocksunds båtklubb som gemensamt bjuder in till Hamnens dag i Stocksunds hamn. Bland aktiviteterna finns:

Klart Skepp Båtcharter visar sina fartyg. Kustbevakningen gästar oss igen. Passa på att besöka Sjöräddningssällskapet, (SSRS), räddningsbåtar, sjöpolisen, hemvärnets stridsbåt 90 och kustjägarnas gamla 200-båt.

Besök Marina läroverket och möt elever och lärare.

Brandförsvaret gästar hamnplanen tillsammans med Skärgårdsstiftelsen, Sällskapet Amorina, Stocksunds IF (flickor-94 fotboll), Marindepån, Skanstulls Marina, närpolisen, BRÅ, friluftsfrämjandet och många fler.

Elever från Marina läroverket demonstrerar överlevnadsdräkter och sjösätter livflotte.

Uppvisning av räddningshelikopter.

Lyssna på levande musik – On Cue och gästartister.

En bit mat på Hamnkrogen eller kaffe ombord på m/s Symfoni

Program Hamnens dag 2009 klicka här!

Vägbeskrivning klicka här!