3 september, 2009

Berntsson Sailing Team seglar St Moritz Match Race

Efter att ha vunnit EM tidigare i sommar är det nu dags för Berntsson Sailing Team att segla St Moritz Match Race i Schweiz. Regattan är en del av World Match Racing Tour vilket gör att konkurrensen är stentuff.

– Det är första gången vi seglar här uppe i alperna. Det är väldigt byiga och vridiga vindar vilket gör det mycket svårseglat. Båtarna är också nya för oss, så vi har mycket att utveckla. Dock kändes det bra på träningen idag så vi har höga förväntningar på oss själva. Säger Nils Bjerkås som är lagets trimmer.

Berntsson Sailing Team består denna regatta av:
Johnie Berntsson – Rorsman
Johan Barne . Taktik/storsegeltrim
Nils Bjerkås – Trim
Björn Lundgren – Fördäck

Följ tävlingen på:
www.stmoritz-matchrace.ch
www.worldmatchracingtour.com