21 september, 2009

Croatia Yacht Club ny researrangör i Hummingbirdfamiljen

Seglingsarrangören Croatia Yacht Club som arrangerar seglingssemestrar i Kroatien har gått in i Hummingbird Lifestyle Travels familj av specialiserade researrangörer.

Sedan 1985 har Croatia Yacht Club hjälpt tusentals svenska seglare att förverkliga sina drömresor i den kroatiska skärgården. Medarbetarna är själva seglare och alla har under perioder arbetat på basen i Kroatien, seglat många av båtarna och besökt de flesta av de bästa hamnarna. Och med egen personal på plats, servicebåt och egen segelbåtsflotta har Croatia Yacht Club under många år fokuserat på att kunna erbjuda en garanterat lyckad seglingssemester i Kroatien.

Croatia Yacht Club är specialiserade på uthyrning av segelbåtar med eller utan skeppare. Med en egen flotta av segelbåtar kan gästerna välja att enbart hyra båt alternativt boka färdiga paket med flyg från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Det är även möjligt att boka seglingskurser eller kombinera seglingssemestern med en Kroatiensemester på land.

Det svenska kontoret har nu flyttat in på Gibraltar Herrgård i Göteborg tillsammans med övriga bolag i Hummingbird Lifestyle Travel-familjen.

Länk: www.croatiayachtclub.se

Länk: www.hummingbirdtravel.se