7 oktober, 2009

Snygga kläder med funktion

Säsongens tema för modekläder med GORE-TEX®-material är Urban Function: snygga funktionskläder som aranterat håller dig torr.

GORE-TEX®-produkter har i decennier hårdtestats av aktiva friluftsmänniskor. Allt från extremklättrare till golfare och vandringsentusiaster har upptäckt fördelarna med plagg som håller väder och vind ute och ändå andas. Varje plagg som bär märket GORE-TEX® Guaranteed to Keep You Dry®, har utvecklats i nära samarbete mellan Gore och varje tillverkare. Gore har bidragit med expertisen när det gäller konstruktionen av vattentäta plagg och skor som andas. Tillverkaren står för hög modegrad och estetiskt tilltalande funktion.

Kommentarer

Petra 09:48:17 2009-10-08

Hur får jag tag i "den bifogade Lookbboken", jag vill gärna se den?

Båtlivs redaktion 18:45:28 2009-10-08

Tyvärr har vi inte det kvar, annars hade vi gärna skickat det.

Båtlivs redaktion 10:51:07 2009-10-09

Hej igen!
Om du mailar oss på info@batliv.se så mailar vi över hela lookbooken.
Redaktionen