5 november, 2009

Viamare sjösätter ny webbutik för båtfolket

Viamaregruppen lanserar Sjöshopen – en butik på nätet som säljer båt- och sjösäkerhetsprodukter. – Jag vill samla allt om sjön under ett tak, säger vd Hans Mellström.

Hans Mellströms mission är att göra det enklare för båtfolket. Allt från ny båt, hamnplats, vinterförvaring, service, sjörapporter, hjälp på sjön, god mat och bra logi ska bara vara ett samtal eller klick bort:

– Sjöshopen är ett steg i den riktningen. Allt runt omkring ditt båtintresse ska ta minimalt med tid, så att du kan lägga mer tid på att vara ute med båten.

Idag styr Hans Viamaregruppen som innehåller flera bolag av marin karaktär, till exempel Nimbus Boats, Promarina, Seglarhotellet i Sandhamn, Sjöassistans och Skärgårdsradion.

Sjöshopen är ett samarbete mellan Viamaregruppen och säkerhetsföretaget St George.

– Vi har valt att samarbeta med St George för bolagets kompetens, både när det gäller säkerhet och e-handel. Ett mycket bra komplement helt enkelt, säger Jens Johansson, VD på Viamare After Sales, där varumärket Stockholmradio samt Sjöassistans ingår.

Sjöshopen har ett stort utbud av säkerhetsprodukter, såsom flytvästar, flytoveraller, livflottar och båtlås, som ska skapa ett tryggare och säkrare liv på sjön. Produkterna är noggrant testade för att hålla en hög kvalitet och livslängd.

Länk: www.sjoshopen.se