25 november, 2009

Fugawi Marine ENC och Fugawi Global Navigator

Ett av marknadens mesta navigationsprogram för PC datorer har kommit i ny version: 4.5.40 Den nya versionen kan laddas ner från Internet gratis för dom som köpt programmet efter 1 januari 2007. Den nya versionen är kompatibel med Microsofts nya operativsystem Windows 7.

Fugawi Marine ENC versionen har också utökat stöd för GRIB filer (vind och väderdata). Väderdata kan hämtas gratis från flera olika ställen och hämtningen sker genom automatiskt genererat E-postmeddelande av Fugawi Marine ENC, utan att användaren behöver ställa in eller skriva in adresser.

Det nya programmet visas på båtmässorna våren 2010. Fugawi Marine ENC och Fugawi Global Navigator fungerar lika bra i en Mini PC för under 3000 kronor som i en stor och dyr LapTop.

Länk: www.soltek.se