16 december, 2009

Storslagna premiärer för Sunseeker i London 2010

Engelska Sunseeker slår på stra nyhetstrummen vid den kommande London International Boat Show, som hålls 8-17 av januari. I Sunseeker Internationals monter visas två splitter nya, fräcka båtar: Predator 108 special edition och Portofino 48. Båda får sin världspremiär på mässan.

Tidigare har Princess annonserat att de ska ha världspremiärer på samma mässa och nu är det alltså Sunseekers tur.

Premiärerna sker till tonerna från engelska flottans Royal Marines Band, som står för underhållningen vid avtäckandet av de nya modellerna. Ceremonin äger rum kl. 12.00 tisdag 8 januari i Sunseekers monter (SO40) och bandet klipps av Sunseeker Internationals styrelseordförande, Robert Braithwaite CBE.

Predator 108 special edition
The Predator 108 special edition blir den största båt som någonsin visas upp på en inomhusbåtmässa. En speciell lyftanordning har konstruerats för att flytta in båten.

Predator 108 är målad i en iögonenfallande custom-metallic guldfärg, så det är ingen risk att besökarna missar henne. Hon har bland annat en sportig flybridge med plats för kapten, en individuellt anpassas bakre cockpit med inbyggda säten och en wetbar samt ett rymligt fördäck med spa och andra godsaker.

Sunseeker Portofino 48
Trots att detta är en betydligt mindre båt än 108:an så har den väldigt gott om utrymme för att vara en prestandabåt. Totallängden är 15,66 m (51’4”). Inredningen omfattar bland annat en rymlig ägarkabin, en förlig VIP-kabin och massor av lyx.

Förutom Predator 108 special edition och Portofino 48 visar Sunseeker även upp 37 Metre Yacht, 34 Metre Yacht, 30 Metre Yacht och Predator 64 på mässan. Plus 88 Yacht, 80 Yacht, Predator 84, 74 och 60 samt Manhattan 70.

För detalejr om båtarnas storlek och prestanda, besök tillverkarens hemsida.

Länk: www.sunseeker.com