25 mars, 2010

Gerber Octane – outdoorverktyget med enhandsöppning

Gerber Octane är multiverktyget för outdoorentusiaster: vandrare, klättrare, campare, cyklister och andra. Med sin vikt på 140 g är Gerber Octane tillräckligt lätt för att ha i fickan, ändå har den alla viktiga funktioner som du behöver för dagligt bruk.

Gerbers patenterade design för enhandsöppning av tången gör Gerber Octane snabb och enkel att använda. Totalt åtta verktyg, inklusive V-cut avbitartång, tre olika skruvmejslar, slätt och sågtandat knivblad, flasköppnare, fickklämma och ett nytt verktyg för enkel öppning av förpackningar. Alla verktyg hålls säkert på plats av det patenterade låssystemet Saf.T.Plus. Designen är sportinspirerad med rött handtag, som dessutom gör verktyget lättare att hitta i väskan eller i fickan.

Gerber Octane finns i rostfritt/röd eller rostfritt/mörkgrå och kostar 800:-.

Gerber Legendary Blades är ett amerikanskt företag som tillverkar högkvalitativa och innovativa produkter för vildmarks- och friluftsliv. I produktportföljen finns bland annat multiverktyg, knivar, ficklampor och vätskesystem som alla säljs under varumärket Gerber. Företaget ingår i Fiskarskoncernen och varumärket marknadsförs i Europa av Silva Sweden AB, som också ingår i Fiskars Outdoor Division.
www.gerbergear.com/se