1 juni, 2010

Bahco öppnar ny factory outlet

Den 2 juni öppnas en helt ny factory outlet i Enköping. Det är Bahco som öppnar dörren för verktygsintresserade som kan passa på att fylla snickarbodar eller verktygslådor. Det handlar främst om företagets utgående artiklar och 2: a-sortering. Mellan 50 och 70 procent rabatt lämnas på verktygen, ibland till och med mer.

Bahcos factory outlet i Enköping öppnas den 2 juni på Tallbacksvägen 2. Öppettiderna kommer att vara onsdagar 16-20 och lördagar mellan 10-14 hela sommaren och fram till lördagen den 11 september.

– Vi har förstås diskuterat om det här kan påverka försäljningen av våra nya verktyg negativt, säger Magnus Alterot, marknadsansvarig på SNA Europe [Sweden] AB. Men vi tror att verktygen som säljs i outleten istället ersätter köp av lågprisverktyg.

Alla typer av verktyg
I outleten kommer alla typer av verktyg att säljas, från Bahcos ”blanka” mekarverktyg till sågar, tänger, mejslar och trädgårdsverktyg. Cirka 200 olika artiklar kommer att finnas till försäljning när dörrarna öppnas.