8 juni, 2010

Victron Energy introducerar solpaneler

Användningen av solpaneler har vuxit snabbt under senare år. Till skillnad från fossila bränslen är användningen av solkraft miljövänlig och ett hållbart sätt att alstra energi på. Därför introducerade Victron Engery 7 juni BlueSolar Paneler på de nederländska och internationella marknaderna. Victron Engery har tidigare främst varit kända för sina robusta inverteranläggningar och laddare för båtar.

Pressrelease:

BlueSolar paneler från Victron Energy är av högsta kvalitet. Det härdade glaset med hög överföringskapacitet ger ett förbättrat styvhetsmotstånd och förbättrad slaghållfasthet. En kraftig, anodiserad aluminiumram gör modulerna lätta att montera på tak med hjälp av en mängd olika fastsättningssystem. BlueSolar panelerna har en exceptionellt bra lågljusprestanda och hög känslighet för ljus tvärs över hela solarspektrat. När panelerna är i skugga minimerar högprestanda bypass dioder effektnedgången förorsakad av skuggan.
BlueSolar panelerna från Victron Energy har en 25 årig begränsad garanti på levererad effekt och prestanda.

Elektricitet på varje plats
Med solarpaneler kan solljus direkt förvandlas till elektricitet. En solarpanel kan installeras på alla platser, leverera elektricitet till avlägsna områden eller till genomsnittshemmet. I Nederländerna stimuleras användningen av solarpaneler genom en mängd olika stödformer.

Obegränsad energi med Victron Energy
Victron Energy är en ledande leverantör av kraftsystem för elektricitet på specifika platser För både nätanslutna och icke nätanslutna lokaliteter har Victron Energy en specialuppsättning av solarprodukter: Solarbrytare, Solar laddningskontroller, Solar mobiltelefonladdare och BlueSolar paneler. Victron Energy erbjuder elektrisk ström överallt i hela världen…

Mera detaljerad produktinformation återfinns på:
http://www.victronenergy.com/solar/bluesolar-panels/